Як вибрати геймерське крісло: поради експертів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Основні переваги ігрових крісел перед звичайними офісними комп’ютерними аналогами — зручна анатомічна конструкція, надійні механізми керування і великий вибір дизайну. Ми склали перелік порад щодо вибору ідеальної геймерської моделі для підкорювачів віртуальних світів.

Реклама

Обшивка

Найчастіше ігрові крісла пропонуються у кількох варіантах обшивки: звичайна або сітчаста тканина, еко- або натуральна шкіра.

Під час вибору обшивки експерти радять звертати увагу на наступні моменти:

  • на тканинному кріслі комфортно почуватися влітку, адже шкіра не пітніє та не прилипає до поверхні. Але майте на увазі: тканина швидко брудниться, тому потребує регулярної професійної чистки спеціальними мийними засобами;
  • ігрові крісла з екошкіри мають неабиякий попит серед покупців. Щоб забезпечити якісну вентиляцію, краще обирати моделі з додатковою перфорацією або звернути увагу на вироби з отворами в спинці;
  • геймерська модель з натуральної шкіри — це коштовний, але довговічний варіант, функціональності та комфорту якого вистачить на багато років.

Конфігурація і додаткові елементи

Для забезпечення якісної підтримки спини під час чергових кіберзмагань рекомендується вибирати ігрові крісла з трьома особливостями:

  1. Бокова підтримка спини. Спеціальні бортики допоможуть тримати тіло у рівному положенні без перекосів в один чи інший бік.
  2. Регульована подушка під шию. Якщо виріб не комплектується цим важливим доповненням, його варто придбати окремо. Важливо: крісло має оснащуватися отворами для кріплення подушки або мати витягнуту форму для її розташування.
  3. Подушка під поперек. Така комплексна підтримка є оптимальним варіантом розподілу навантаження, що знижує втому хребта до 60% навіть під час багатогодинних баталій.

Хрестовина і коліщатка

Залежно від вартості ігрового крісла, хрестовина може бути алюмінієвою або пластиковою. Великі колеса з прогумованими вставками покращують пересування підлогою.

Вартість крісла — ще один важливий критерій, який не можна залишати без уваги. Щоб обрати найкращий варіант з усіх запропонованих на ринку, радимо заздалегідь порівняти ціни вподобаних моделей на порталі ek.ua.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: