Хочу новий телевізор або Як зробити покупку вигідно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щороку на ринку з’являються технологічні новинки, які перевертають колишні уявлення про наші можливості з ніг на голову. І досі у багатьох домівках ми можемо зустріти старенького друга – телевізор у вигляді громіздкої коробки з невиразним зображенням і жахливою передачею кольору.

Але і такі ТВ свого часу створили справжню революцію. Нині ж, наявністю тонкого гаджета з можливістю прямого доступу до мережі Інтернет вже теж нікого не здивуєш. Проте і зараз ринок на заміну вже звичним LCD екранам пропонує купу новинок. І наше прагнення отримати максимум від новітніх досягнень також цілком природне.

Разом зі спеціалістами інтернет-магазину ВМ Техніка трохи розкажемо про те, як придбати новенький телевізор вигідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про цікаві акційні пропозиції

Регіональна мережа магазинів ВМ Техніка працює на ринку вже понад 12 років та наразі представлена у 7 областях. В асортименті компанії знайдуться телевізори як відомих виробників, так і відносних новачків.

Новорічний розпродаж в мережі триватиме з 14 грудня по 14 січня. На ряду з яскравими пропозиціями від бренду Samsung, який щороку під Різдво опускає ціни на свої ТОПові гаджети, ми знайшли ще кілька не менш цікавих:

  • любителі великих діагоналей можуть побалувати себе 85 або 75 дюймами QLED телевізора з роздільною здатністю 4К від німецького бренду Blaupunkt. Знижки на прилади сягають -25%. До речі, ці позиції представлені у ВМ Техніка на права ексклюзивного дилера;
  • також доволі цікавими є пропозицію відносно нового бренду телевізорів iFFALCON з діагоналлю у 65 та 55 дюймів. Гаджети також отримали QLED матриці і знижку до -23%;
  • серед скромніших діагоналей у 50, 43 та 32 дюйма примітними є LED-телевізори з картинкою 4К UHD від бренду Haier. Тут можна зекономити біля 20% вартості.

Кожен із представлених гаджетів працює під управлінням добре знайомої ОС Android, мають виділену оперативну та вбудовану пам’ять, об’ємний звук та якісну картинку, роз’єми USB та HDMI, модулі безпровідного зв’язку Bluetooth і Wi-Fi, а також – всі необхідні вбудовані ТВ-тюнери. Користувачі не лише легко знайдуть “спільну мову” з приладом, а й отримають широкий доступ до розваг і цікавого контенту.

Отож, сезон новорічних свят може принести велику вигоду. Особливо, якщо знати де шукати підходящий ТВ з потрібними технічними характеристиками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.