Золоті сережки – бездоганна прикраса “на всі випадки життя”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Образ дівчини не вважається завершеним, якщо він не доповнений стильними аксесуарами. Саме коштовності є тим завершальним штрихом, який підкреслює смак, особливості характеру та соціальне становище. Дорогоцінності здатні змінювати дівчину, підкресливши її ніжність чи вказуючи на екстравагантність. Однак, щоб результат був бажаним варто правильно підібрати аксесуари.

золоті сережки

На думку експертів Укрзолото якими б жорсткими не були правила ювелірного етикету вибирати коштовності варто, керуючись власними уподобаннями. Особливе місце в жіночому образі займають золоті сережки, які варто вибирати врахувавши овал обличчя.

Різноманіття сережок – запорука вибору найкращої моделі

Класифікувати прикраси найпростіше за назвою. Саме так найпростіше знайти необхідні аксесуари в каталозі інтернет магазину. На думку стилістів всі вироби умовно можна розділити на:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Протяжки – ідеальний варіант дорогоцінностей, який підходить під любий овал обличчя. Особливість моделей – унікальна застібка, яка є частиною декору. Класичний варіант протяжок – два ланцюжки. В салоні можна придбати крім традиційних сережок моделі з інструкцією, геометричними елементами, перлами.
  • Пусти – класика, яка ніколи не втрачає актуальність. Гвоздики дуже часто вибирають в якості першої прикраси для дівчинки і в якості доповнення ділового образу. Головна особливість – зручність та універсальність. На віртуальній вітрині представлені різні варіанти пучетів – декоративні елементи вражають різноманіттям.
  • Конго – стильна екзотика, яка користується визнанням уже не перше століття. Кільця – це прикраси пристрасних красунь. Завдяки аксесуару образ набуває максимальності чуттєвості, підкреслює ніжність довгої шиї. Конго носять під будь-який одяг, а при використанні ввечері доповнюють браслетом чи каблучкою.
  • Підвіски – сережки для кокетливих натур. Ця прикраса просто створена для вечірнього образу так як надає йому жіночності і сексуальності. Стилісти радять пам’ятати, що сережки-підвіски не комбінують з кольє чи ниткою перлів.
  • Кафи – незвичайна конструкція, яка кріпиться на всю довжину вушка. Ці сучасні моделі доречно виглядають на прогулянці, в офісі, на світському рауті.
  • Джеки – максимально елегантні прикраси, які кріпляться по принципу класичних пустів. Універсальні моделі підходять під будь-який образ.

Звісно, вибір золотих сережок залежить від форми обличчя, стилю одягу, з якого приводу вони будуть надіті, тощо. Але майстри ukrzoloto стверджують, що самим важливим є комфорт при використанні. Саме тому всі прикраси із благородних металів варто купувати в спеціалізованому салоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.