Інше

Підгузки для новонароджених: як обрати правильно

Share

Підгузки суттєво спрощують догляд за малюком — гігієнічні засоби вбирають фізіологічні виділення дитини, залишаючи одяг та постільну білизну в чистоті. Проте новоспеченим батькам не так просто зорієнтуватися серед пропозицій, які пропонує сучасний ринок. Велика кількість різних підгузків для новонароджених різних виробників змушує замислитись над тим, який варіант обрати.

На що зважати під час вибору підгузків

Сказати напевно, що та чи інша марка підійде якнайкраще вашій дитині, складно. Всі малята різні, тому наперед передбачити індивідуальну реакцію неможливо. Як показує практика, батьки протягом перших тижнів методом проб можуть визначити найкращий варіант для малюка. Ми ж рекомендуємо звернути увагу на загальні критерії, які допоможуть зорієнтуватися серед асортименту.

Розмір

Виробники маркують дитячі засоби гігієни цифрами: «0», «1» і т. д. Для малюків, які народились з вагою від 3 кг підходить «одиничка». Такі підгузки розраховані на дітей з масою 3–5 кг. А от діткам, що народилися передчасно та мають вагу меншу за 3 кг, краще обрати «0».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Конструктивні особливості

Для новонароджених малюків виробники зазвичай пропонують підгузки зі спеціальним вирізом для пупка. Такі засоби гігієни залишають пупкову ранку відкритою, що сприяє швидкому загоєнню. Обирайте бренди, що використовують гіпоалергенні матеріали, які не провокують дерматити та інші алергічні прояви. Також віддайте перевагу виробам без ароматичних домішок та інших синтетичних віддушок.

Марка

Краще віддати перевагу добре відомим брендам. Такі компанії заслужили репутацію та довіру батьків не лише рекламою, а і якістю продукції. Зокрема можна обрати:

  • Pampers Premium Care — це відома серія, що відрізняється гарною якістю. Ця марка рекомендована педіатрами. Підгузки мають індикатор наповнюваності, оснащені еластичними боковинками та резиночками-манжетами, що запобігають протіканню.
  • Huggies Elite Soft — дуже м’які з ніжною на дотик внутрішньою поверхнею підгузки. Завдяки ультрапоглинаючому шару Soft Absorb рідина вбирається миттєво, залишаючи шкіру дитини сухою.
  • Libero Newborn — підгузки, що розроблені спеціально для ніжної шкіри новонароджених малят. Вироби оснащені еластичним пояском, мають спеціальний бар’єр, що захищає від протікань, та виріз для пупка.
  • Merries — це японська марка, що пропонує ультрам’які підгузки з гарними характеристиками. Вироби швидко поглинають вологу, добре пропускають повітря, запобігають появі попрілостей.
  • GooN — теж японський бренд, що пропонує гарний догляд для малюків, що народилися передчасно. Внутрішній шар гігієнічних засобів дуже м’який і ніжний, швидко поглинає та рівномірно розподіляє вологу всередині.

Ще одна рекомендація: не варто купувати багато підгузків однієї марки однакового розміру. Краще спочатку оберіть найбільш комфортний варіант, а потім беріть продукцію невеликими партіями.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Playstation 5 Pro може з’явитися навіть раніше, ніж ми думали

    Удосконалена PlayStation 5, просто відома як PS5 Pro, вже практично офіційно підтверджена: у новому звіті…

    27.04.2024

    Експерти TechRadar назвали 13 найкращих прогумованих смартфонів на весну 2024 року

    Найкращим смартфоном з прогумованим корпусом визнано Nokia XR20 із захистом IP68 та MIL-STD-810, тонким та…

    26.04.2024

    Київстар попередив про збільшення у 10 разів, до чого готуватися

    Серед українських інтернет-провайдерів «Домашній Інтернет» від Київстар має найбільшу мережу гігабіти. Лише за час повномасштабного вторгнення компанія…

    26.04.2024

    Потрібен чи ні антивірус на смартфоні з Android

    У цій статті обговоримо таку тему, як антивірусне програмне забезпечення для мобільних пристроїв. Багато хто…

    26.04.2024

    Топ-7 важливих налаштувань для нового iPhone

    Мрія багатьох молодих людей – новий iPhone останньої моделі. Такий подарунок дійсно буде незабутнім, але,…

    26.04.2024

    Старі версії Android отримали підтримку чат-бота Google Gemini

    Google додала підтримку нейромережі Gemini до операційних систем Android 10 і 11. Як пише 9to5Google,…

    26.04.2024