Інше

Новий суперхіт – захищений смартфон Oukitel wp21 12/256gb IP69 – краще від компанії в 2022 році.

Share

Нещодавно анонсована новинка від компанії Оукітель, модель отримала назву Oukitel wp21. Отримав один із найбільш очікуваних смартфонів 2022 року за рахунок повного набору технічних характеристик і виконаного дизайну смартфона. Захищений Oukitel wp21 – це не просто кирпич з великим акумулятором, це стильний ударопрочний смартфон, виконаний за всіма сучасними стандартами захисту, але при цьому в корпусі не для вантажника на ринку, а для дяді з нового джипа.

З усіма детальними технічними характеристиками новинки Оукітел вп21 можна познайомитися на сайті дистриб’ютора за посиланням https://mobus.com.ua/zashchishchennye-smartfony/oukitel/oukitel-wp21-12-256-black. Рассмотрим же самое основное и самое горячее в устройстве.

Зразу ж варто відзначити, що Oukitel wp21 має ємний акумулятор на 9800mah, при цьому виробник відмовився від швидкого способу зарядки, таким чином пристрій заряджається від штатного блоку зарядки і кабелю потужністю 66W. Зрозуміло, що за 2-3 години телефон здатний повністю зарядитися від 0% до 100%, при цьому з наступним його використанням до неділі. Все залежить від режиму експлуатації, звичайно ж. Також присутня функція зарядки інших телефонів через комплектний кабель OTG.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей смартфона vp21 зроблений з роздільною здатністю Full HD+ з частотою оновлення зображення 120 герц – на рівні найкрутіших сучасних смартфонів без захисту. Цей боєць буде нічим не хуже, але при цьому має безліч плюшек, які в звичайному телефоні знайти не удастся.

Шикарний другий дисплей на тильній стороні Oukitel wp21 доповнює чудову композицію дизайну. Він призначений для зручності користувача і відображає час у різних стилях. Також він уміє працювати і з відображенням іншої інформації для швидкого доступу в тех або інших функціях телефону. То, як виглядає з цим другим дисплеєм наша новинка, це що-то з чим-то – дизайн отримав відмінний.

Для тих, кому необхідно наявність великої кількості пам’яті у своєму мобільному пристрої, в Oukitel wp21 теж все на самому сучасному рівні, а саме – розробники виконали можливість підтримки карт microSD об’ємом до 1го терабайта інформації.

З камери можна виділити одну спеціальну 2-х мегапіксельну камеру тільки для макрозйомки, тому Oukitel wp21 може вважатися повноцінним камерофоном. Для виконання якісних фото та відео на основну камеру – встановлена ​​матриця на 64Mpix, ознакомитися з прикладами фото та відео у відеоогляді можна на сайті дистриб’ютора Mobus.com.ua. За нічну зйомку відповідає камера від компанії Sony на 20Mpix. У режимі додаткової темноти можна зробити досить якісні фотографії тих об’єктів, які тут і зараз необхідні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024