Новий суперхіт – захищений смартфон Oukitel wp21 12/256gb IP69 – краще від компанії в 2022 році.

Нещодавно анонсована новинка від компанії Оукітель, модель отримала назву Oukitel wp21. Отримав один із найбільш очікуваних смартфонів 2022 року за рахунок повного набору технічних характеристик і виконаного дизайну смартфона. Захищений Oukitel wp21 – це не просто кирпич з великим акумулятором, це стильний ударопрочний смартфон, виконаний за всіма сучасними стандартами захисту, але при цьому в корпусі не для вантажника на ринку, а для дяді з нового джипа.

З усіма детальними технічними характеристиками новинки Оукітел вп21 можна познайомитися на сайті дистриб’ютора за посиланням https://mobus.com.ua/zashchishchennye-smartfony/oukitel/oukitel-wp21-12-256-black. Рассмотрим же самое основное и самое горячее в устройстве.

Зразу ж варто відзначити, що Oukitel wp21 має ємний акумулятор на 9800mah, при цьому виробник відмовився від швидкого способу зарядки, таким чином пристрій заряджається від штатного блоку зарядки і кабелю потужністю 66W. Зрозуміло, що за 2-3 години телефон здатний повністю зарядитися від 0% до 100%, при цьому з наступним його використанням до неділі. Все залежить від режиму експлуатації, звичайно ж. Також присутня функція зарядки інших телефонів через комплектний кабель OTG.

Дисплей смартфона vp21 зроблений з роздільною здатністю Full HD+ з частотою оновлення зображення 120 герц – на рівні найкрутіших сучасних смартфонів без захисту. Цей боєць буде нічим не хуже, але при цьому має безліч плюшек, які в звичайному телефоні знайти не удастся.

Шикарний другий дисплей на тильній стороні Oukitel wp21 доповнює чудову композицію дизайну. Він призначений для зручності користувача і відображає час у різних стилях. Також він уміє працювати і з відображенням іншої інформації для швидкого доступу в тех або інших функціях телефону. То, як виглядає з цим другим дисплеєм наша новинка, це що-то з чим-то – дизайн отримав відмінний.

Для тих, кому необхідно наявність великої кількості пам’яті у своєму мобільному пристрої, в Oukitel wp21 теж все на самому сучасному рівні, а саме – розробники виконали можливість підтримки карт microSD об’ємом до 1го терабайта інформації.

З камери можна виділити одну спеціальну 2-х мегапіксельну камеру тільки для макрозйомки, тому Oukitel wp21 може вважатися повноцінним камерофоном. Для виконання якісних фото та відео на основну камеру – встановлена ​​матриця на 64Mpix, ознакомитися з прикладами фото та відео у відеоогляді можна на сайті дистриб’ютора Mobus.com.ua. За нічну зйомку відповідає камера від компанії Sony на 20Mpix. У режимі додаткової темноти можна зробити досить якісні фотографії тих об’єктів, які тут і зараз необхідні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.