Як вибрати пилосос – поради господаркам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перед тим, як вирушити купувати пилосос, слід подумати, які поверхні вам потрібно буде чистити найчастіше (всі пилососи індивідуальні, і різні типи поверхонь вимагають специфічного збирання) – килими, м’які меблі, паркет або плитка; Чи є вдома діти, люди похилого віку, алергіки чи домашні тварини? Виходячи з цього, можна дізнатися, який пилосос потрібен – з багаторівневою фільтрацією, безшумний, пральний чи інші. Ми рекомендуєм придбати пилососи без мішка у наших партнерів по приємній ціні.

Типи пилососів:

При виборі пилососа слід звернути увагу, який тип пилососа знадобиться для прибирання приміщення. Існує кілька варіантів (видів) прибирання: сухе, вологе та комбіноване прибирання. Підходящий тип пилососа призначений для конкретного методу збирання.

– Пилососи Для сухого прибирання – зазвичай компактний і простий у використанні. Застосовується для чищення твердих поверхонь (наприклад, паркету), килимів, м’яких та твердих меблів, де волога практично відсутня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

– Пилососи для вологого прибирання – відрізняються складнішою системою, великими габаритами та порівняно високою ціною, але їх перевагою є висока ефективність прибирання. За допомогою пилососів для вологого прибирання можна очистити ванну кімнату, кухню, де є металева та гумова поверхня, яка не постраждає від дії води, килими. В основному цей тип пилососів використовується як для вологого, так і для сухого збирання. Залишиться тільки випрати та висушити відповідні деталі після вологого прибирання.

– Комбінований тип. За допомогою таких пилососів можна робити як сухе прибирання, так і лише збирати пролиту рідину. Контейнер для збору пилу таких пилососів має великі розміри.

Основними деталями, які слід враховувати, є потужність, збирання пилу, фільтр, рівень шуму. Отже, розглянемо кожен із них по порядку:

Потужність:

Для досягнення високої якості збирання важливою складовою є потужність, сила всмоктування. що потрібно враховувати під час вибору пилососа. Чим різноманітніша і більша площа будинку для прибирання, тим потужніший пилосос знадобиться.

– Пилозбірник:

Пилозбірник може бути: одноразовий мішок, багаторазовий мішок, «циклонний» контейнер.

Фільтри:

Велике значення має система фільтрації, наскільки чисте повітря виходить із пилососа до приміщення. Ефективність пилососа визначається як потужністю всмоктування, і системою фільтрації. Фільтри можуть бути: паперові, текстильні, водяні, вугільні, НЕРА-фільтр, біофільтр.

Рівень шуму пилососу має велике значення. Особливо коли доводиться часто забиратися в будинку чи є маленькі діти. Рівень шуму порохотягу (як і інших побутових приладів) вимірюється в децибелах. Нормальними вважаються пилососи з рівнем шуму 71-80 дБ. Однак є сучасні пилососи з нижчим рівнем шуму. (Для порівняння, рівень шуму людського шепоту становить близько 40 децибелів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.