Правильні техноподарунки для неї на День святого Валентина

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Добірка суто жіночих презентів зі знижками та можливістю виграти прикрасу для коханої.

Нарешті наближається день, який розділяє суспільство на два табори: тих, хто святкує День закоханих, і тих, хто проти всіх цих сентиментів. Втім, варто розуміти, що друга половинка в будь-якому разі чекатиме від коханого сюрприз, тож головне питання ніхто не скасовував: що подарувати і як здивувати?

Без паніки: ось вам чекліст подарунків для неї. Плюс – приємний бонус у вигляді золотого кулона ТМ «Золотий вік» – читайте до кінця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон 

Ідеальний подарунок, тому що технології щодня розвиваються і дають нові можливості. З новим мобільним гаджетом життя стає більш комфортним. Тож просто подаруй їй це відчуття. Чудовий варіант – смартфон SAMSUNG Galaxy M52 6/128 Gb Dual Sim Black з топовим 8-ядерним процесором і оперативною пам’яттю 6 ГБ. Втілюючи абсолютно новий формат швидкості і багатозадачності, він прекрасно підійде для активного життя без обмежень.

Фен-щітка 

Скажемо відверто: практичність – це головна перевага такого презенту. Крім того, це свідчить про турботу та увагу. Сучасний фен-щітка – саме той девайс для створення стильних зачісок у домашніх умовах. Фен-щітка PHILIPS Essential Care Ionic HP8667 / 00 має три температурні та три швидкісні режими, а ще – насадку-концентратор та гребінець для випрямлення.

Гарнітура

Бездротові навушники – один з найромантичніших та доступних за вартістю подарунків. Так чи інакше, дівчині просто не зможуть на сподобатись стильні бездротові рожеві навушники DEFUNC TRUE BASIC Pink із захистом від вологи. Наразі на них діє знижка у 200 грн на foxtrot.ua. До речі, у Фокстрот до 16 лютого діють знижки на безліч товарів до -50%.

Електрична зубна щітка 

І знову про піклування. Зробити посмішку ще яскравішою у лагідний спосіб допоможе електрична зубна щітка PHILIPS Gemini 3100. Вона працює з потужними вібраціями щетинок, за рахунок чого досягається абсолютна чистота та відчуття свіжості. Клінічно доведено, що дана електрична зубна щітка видаляє утричі більше нальоту у порівнянні зі звичайною зубною щіткою. Батарея автономно працює впродовж 14 днів.

Подарункова картка

Якщо досі сумніваєшся, що подарувати, є універсальне рішення – подарункова картка Фокстрот. Самостійно обираєш суму номіналу від 100 грн. Придбати та використати цю картку можна як у магазині, так і онлайн.

Бонус

І найголовніше: при покупці будь-яких товарів у Фокстрот на загальну суму від 1000 грн одним чеком ти отримаєш промокод з разовою знижкою для придбання ювелірних прикрас у мережі магазинів ТМ «Золотий вік» та в інтернет-магазині zolotoyvek.ua. А ще серед усіх зареєстрованих покупців розіграють 100 золотих кулонів! Крутий бонус, чи не так?

Акція діє з 3 до 16 лютого 2022 р. Подробиці дізнавайся в магазинах мережі та на foxtrot.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.