Де знайти надійних Node JS розробників?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пошуки першокласних талантів в ІТ-галузі – це не так просто, як може здатися на перший погляд. Незалежно від розміру та досвіду компаній, ІТ-рекрутери стикаються з певними проблемами під час найму розробників Node JS. Останнім часом популярність JavaScript стрімко зростає, і Node.js знаходиться на вершині чартів, а компанії-розробники Node.js  користуються великим попитом.

Що таке Node.js?

Node.js – це безкоштовне серверне середовище з відкритим кодом, яке використовує сучасний Javascript на сервері та працює на різних платформах (Windows, Mac OS X, Unix, Linux тощо). Node JS розроблений для створення масштабованих мережевих додатків і побудований на механізмі JavaScript V8 Chrome. На відміну від багатьох інших технологій, Node JS добре масштабований, оскільки спирається на неблокувальну модель вводу-виводу.

На сьогодні використання JavaScript значно розширилось, тому Node JS фреймворки дедалі частіше використовуються для програмування на стороні сервера. Крім того, Node JS широко використовується у блокчейні та машинному навчанні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як найняти Node JS розробників

Під час пошуку програмістів існує ймовірність, що ви не знайдете потрібного розробника Node JS у вашому місті або ж навіть на релокейт. Ось кілька основних моментів, на які слід звернути увагу перед тим, як наймати Node JS розробників. Нижче подаємо ключові фактори зі статті ІТ-компанії ELITEX https://elitex.systems/blog/what-is-node-js-used-for/.

Складіть список важливих питань для кандидатів під час співбесіди:

  1. Досвід: скільки років людина працює з Node JS та у яких проєктах з розробки брала участь.
  2. Javascript: Оскільки Node JS базується на Javascript, зверніть увагу на загальні знання цієї мови програмування. Чи знайомий кандидат з фреймворками Node JS, таких як Express, Sails або інших серверними фреймворками. Ви також можете перевірити знання фронтенд-технологій, таких як React, Angular, HTML, CSS. Хороший досвід роботи з базами даних (наприклад, MongoDB) та хмарною інфраструктурою (наприклад, AWS) буде перевагою у резюме кандидата.
  3. Зверніть увагу на своєчасність відповіді та комунікаційні навички.
  4. Зверніть увагу на ціноутворення та його прозорість.

Де найкраще найняти Node JS розробників

Одиночних кандидатів можна шукати на відповідних платформах як Upwork чи Djinni, проте це часозатратно – і якщо вам необхідна ціла команда Node JS розрабів, то це займе цілу вічність. Найоптимальніший спосіб зекономити час, ресурси та кошти – звернутися до аутсорсингових компаній.

Серед ІТ-компаній з великим досвідом у розробці Node.js – ELITEX. У портфоліо компанії – розробки будь-якої складності. ELITEX – компанія з розробки програмного забезпечення зі штаб-квартирою в Україні та офісами у Великій Британії та Нідерландах.

В Україні низка компаній пропонує послуги аутсорсингу для замовників із Західної Європи та США у розробці з Node для розширення можливостей і створення масштабованих технологічних рішень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.