MAG425A від Infomir оновиться до Android 9.0

Приставка від Infomir MAG425A оновиться до версії Android 9.0. Завдяки новій прошивці пристрій працюватиме стабільніше й ефективніше, а голосовий помічник Google Assistant ще ліпше розуміє користувача. Розповімо докладніше, що зміниться в новій операційній системі для ТВ-приставки.

Bluetooth-пульт
Після оновлення до Android 9.0 прошивка для пульта Omni Opal оновлюватиметься разом з прошивкою MAG425A. Крім того, виробник виправив проблеми, пов’язані із «засинанням» пульта. Тепер він не переходить у режим сну, а залишається на зв’язку з приставкою впродовж усього часу роботи девайса.

Режим очікування
Якщо приставка перейшла в режим сну, відкриті додатки залишаються активними. Після пробудження приставки користувачеві більше не треба заново відкривати плеєр і перемотувати відео до моменту, коли приставка перейшла в режим очікування.

Меню налаштувань
У новій прошивці повністю перекладено меню для російської, української, французької, німецької, іспанської, португальської та арабської мови. У них більше немає англійських слів.

У меню з’явилася функція перемикання між Ethernet- і Wi-Fi-інтерфейсами. Користувачам більше не треба від’єднувати LAN-кабель, щоб перемкнутися на бездротовий доступ до інтернету.

Потужність
З новою прошивкою приставка працює швидше. Завдяки оновленню оперативна пам’ять розподіляється ефективніше, що вможливлює завантажувати ресурсоємні додатки; у YouTube ліпше відтворюється HDR- і 4K-контент. Відтворення HDR-відео, стиснутого кодеком VP9, також поліпшено.

Додатки 
У версії Android 9.0 для MAG425A оновлено стандартні додатки Infomir. Ministra Player, MAGic Browser, MAGic Player і MAGic Audio працюють ще швидше й стабільніше. Замість додатка Play Music користувачам доступний YouTube Music.

Керування
В оновленні функцію HDMI CEC увімкнено за замовчуванням. Опція дає змогу керувати приставкою та телевізором одним пультом. Наприклад, перемикати канали чи керувати живленням. Для телевізорів ранніх моделей доступна функція HPD. З її допомогою приставка виходить з режиму сну під час увімкнення телевізора.

Системний автофреймрейт
У MAG425A доступний системний автофреймрейт. Тепер у сумісних додатках (YouTube, VLC-плеєрі) частота кадрів контенту керуватиме частотою оновлення дисплея телевізора. Наприклад, фільм з 24 кадрами на секунду відтворюватиметься на моніторі з частотою 24 Гц.

Infomir вже показав нові флагманські пристрої MAG
В кінці весни Infomir налагодить виробництво MAG500A і MAG520 — нових флагманських пристроїв на Android TV та Linux. Приставки отримають потужний графічний процесор, компактний корпус і більше пам’яті. На сайті Infomir вже приймають заявки на попереднє замовлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.