Друга рідна англійська мова – чи дійсно можливо? Методика Helen Doron

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На це запитання методика «Англійська Helen Doron» надає однозначну відповідь – так! У віці до року діти переважно слухають, тому дуже важливо зуміти вимовити монолог англійською на будь-яку тему. Це ігри, загадки, різні назви дій та предметів, які нас оточують. І тоді до моменту, як дитина почне видавати власні слова, у неї вже з’явиться багато потрібних слів і фраз.

Англійська для малечі – головний принцип методу Хелен Дорон

В житті людини існують певні періоди розвитку. Доведено, що найкраще опанувати мовними конструкціями, фонетичною системою мови можна у віці до 8-11 років. Крім того, вивчення англійської у старшому віці змушує дитину або дорослу людину перекладати слова у голові, порівнювати конструкцію речень та фраз.

І навпаки, англійська для дітей за методом Хелен Дорон як друга рідна мова з раннього дитинства допомагає повністю зануритися в англомовне середовище. Англійська для дитини ненав’язливо стає природною формою спілкування, вираження думок і почуттів, перестає бути чужою та незрозумілою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Англійська для малюків

Зазвичай найбільшою проблемою для повсякденного спілкування англійською є недолік словникового запасу. Якщо цей пробіл заповнити, навіть без ідеального знання граматики, можна цілком нормально порозумітися. А малюки вже з перших занять розуміють викладача. Завдяки яскравим образам, цікавим порівнянням і прикладам, нові слова й вирази, засвоєні на інтерактивних уроках англійської, стають для малечі зрозумілою буденною мовою.

Ефективність методу Хелен Дорон

Невимушене спілкування допомагає вивчати англійську мимоволі. Зрозуміло, дитина очікує на підтримку батьків, які разом з малюком також зможуть опанувати англійську. До того ж, варто взяти до уваги, що сьогоднішнє Alpfa покоління дітей, яке майже з пелюшок знається на цифрових технологіях, а деякі мало не з народження мають акаунти у соцмережах, засвоює все нове зі стрімкою швидкістю.

Нинішні діти прагнуть вдосконалення, самоактуалізації. Навчаються значно швидше, ніж попередні покоління батьків та дідусів. Прикро не скористатися такими можливостями малечі, адже можна втратити час.

Англійська для дітей – франчайзингова мережа Helen Doron

Якщо займатися англійською час від часу або навіть кілька годин на день, досягти бажаного ефекту складно. Потрібно щонайменше третину доби спілкуватися англійською – коментувати звичайні повсякденні справи, читати цікаві книжки, співати пісні, переглядати English TV-передачі та мультики.

І, звичайно – щире бажання навчити дитину англійської мови і терпіння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.