AnTuTu склала рейтинг продуктивності мобільних процесорів

AnTuTu склала рейтинг продуктивності мобільних процесорів

На сайті популярного бенчмарку AnTuTu регулярно оновлюється топ-10 найпотужніших смартфонів, але в цей раз його творці взялися за справу з великим розмахом.

Опублікований рейтинг продуктивності присвячений не окремим пристроям, а мобільним платформам, які широко поширені на ринку – всього в список, поданий у форматі інфографіки, увійшло понад 50 моделей чіпів.

Очолив рейтинг флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 865, друге місце посів Samsung Exynos 990. Третій рядок дістався минулорічному Snapdragon 855 Plus, а замикають п’ятірку найпотужніших рішень Kirin 990 5G і базова версія Qualcomm Snapdragon 855.

У першій десятці опинилися Samsung Exynos 9825 і 9820, а також Kirin 990, 985 і 980. У число лідерів увійшли і нові рішення MediaTek – Dimensity 1000L і Dimensity 820.

Варто зазначити, що при визначенні результатів не враховувався весь спектр випробувань на зразок швидкості читання / запису флеш-пам’яті і оновлення зображення на дисплеї – тестування зачіпало виключно обчислювальну потужність CPU і GPU мобільних платформ. З огляду на різницю в алгоритмах роботи iOS-версії бенчмарку, результати процесорів Apple в рейтингу не відображені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.