Xiaomi Mi 10 Lite і Redmi Note 9 вже з червня будуть офіційно доступні в Україні

Xiaomi Mi 10 Lite та Redmi Note 9 скоро будуть офіційно доступні в Україні
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку цього року бренд Xiaomi встиг офіційно анонсувати безліч прогресивних, сучасних моделей смартфонів. Вже зовсім незабаром, для українського споживача стануть доступні моделі Redmi Note 9 та Redmi Note 9 Pro. А також Xiaomi Mi 10 Lite.

Смартфони суббренду Xiaomi , а саме Redmi продаватимуться вже з червня. Молодша модель буде доступна у двох модифікаціях пам’яті – 3/64 ГБ (за 5 199 гривень) та 4/128 ГБ (за 5 699 гривень). Pro-версія також у двох – 6/64 ГБ  7 299 гривнь) та 6/128 ГБ ( 7 799 гривень). Варто зазначити, що обидва смартфони були анонсовані на міжнародному ринку 30 квітня.

Xiaomi Mi 10 Lite та Redmi Note 9 скоро будуть офіційно доступні в Україні

Нижче нагадаємо характеристики смартфонів:

Redmi Note 9 побудований на базі однокристальної платформи MediaTek Helio G85, він отримав екран з врізаною фронтальною камерою роздільною здатністю 13 Мп. Діагональ становить 6,53 дюйма при роздільній здатності Full HD+. Основна камера складається з чотирьох датчиків зображення, включаючи головний датчик на 48 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон отримав акумулятор ємністю 5020 мАг, який дозволяє йому працювати без підзарядки не менше двох днів. Підтримується швидка зарядка потужністю 18 Вт, при цьому комплектний зарядний пристрій має потужність 22,5 Вт. В оснащення також входять модуль NFC, ІЧ-порт, слот для двох SIM-карт і карти пам’яті microSD, а також дактилоскопічний датчик на задній панелі.

Redmi Note 9 Pro отримав трохи видозмінений блок основної камери, а також подвійну задню кришку – тобто кришку, що складається з двох кольорів, які трохи відрізняються за текстурою матеріалів. Більше ніяких зовнішніх відмінностей між версіями, немає. До слова, варто відзначити, що у глобальної версії пристрою буде – наявність NFC-модуля.

Xiaomi Mi Note 10 Lite надійде в продаж наприкінці травня. Модель буде доступна у трьох відтінках (білому, чорному та бузковому) та двох модифікаціях пам’яті – 6/64 ГБ  за вартістю ( 9 999 гривень) та 6/128 ГБ ( 10 999 гривент). Смартфон отримає AMOLED-дисплей з діагоналлю 6.47 дюймів та роздільною здатністю FullHD+, який буде загнутим, як і в звичайній версії Xiaomi Mi Note 10. Зверху дисплея, в краплеподібному вирізі розташований сенсор роздільною здатністю 32 МП.

Він працює на чіпсеті Snapdragon 730G, як і старші версії, конфігурації пам’яті також співпадають зі старшими версіями. Об’єм акумулятора  – 5260 мАг, швидка зарядка теж буде потужністю 30 Вт. Роз’єм 3.5 мм на своєму місці. Смартфон  важить 208 грамів.

Нагадаємо, що вчора Xiaomi також представила глобальну версію нової прошивки MIUI 12. Вже з кінця червня її отримають смартфони Xiaomi, Redmi та POCO.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.