Названо функцію, яка найбільше дратує користувачів в iOS 13

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Користувачі iPhone назвали дратівливу функцію iOS 13. Згідно з відгуків на офіційному форумі Apple, такою є система «розумних» пропозицій від iOS, які з’являються на сторінці «Поділитися».

Реклама

Названо функцію, яка найбільше дратує користувачів в iOS 13

Власники iPhone виявилися незадоволені опцією підказок на сторінці «Поділитися». При відкритті меню відправки будь-якого контенту iPhone пропонує часто використовувані контакти для швидкого відправлення. Відключити подібні підказки можна.

Користувачі зізналися, що іноді випадково відправляли повідомлення, фото і інший контент контактам, що знаходяться в списку запропонованих. При цьому, деякі користувачі відзначили, що iPhone нерідко пропонує їм контакти, з якими вони в принципі спілкуються досить рідко.

Незадоволених системою пропозицій iOS 13 нарахували понад 1500 осіб. Відключити такі пропозиції на iPhone не представляється можливим. Єдиний спосіб позбутися від пропозицій – повністю видалити переписку з контактом.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоApple

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: