Новини України та Світу

OPPO оголосили дату презентації нової А серії смартфонів ОPPO в Україні

Share

Вчора, 16 травня, 2020 року, OPPO AED Україна оголосили про запуск нової А серії смартфонів Орро в Україні. Презентація відбудеться в прямому ефірі в Instagram профілі OPPO Ukraine 20 травня 18:00 за Київським часом. 

 

В сьогоднішніх реаліях онлайн презентація стає новим видом мистецтва. Тому, щоб зробити випуск нової А серії смартфонів OPPO незабутнім і цікавим, ми запросили відому українську поп-діву стати співведучою презентації.

Отже, Нову А серію представлять національний тренер OPPO AED Україна разом із зірковою гостею, веселою і красивою улюбленицею тисяч українців. Вона активно користується соціальними мережами і сучасними технологіями, і, будучи на одній хвилі з аудиторією OPPO, висловить свої враження від нового смартфона з точки зору користувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

OPPO постійно вивчає нові можливості, впроваджує сучасні технології, щоб не тільки задовольнити, але й попередити потреби користувачів. OPPO прагне відкрити своїм користувачам світ пригод і творчості, зберегти пам’ятні А-моменти і допомогти з самопрезентацією або рішенням різних завдань. Смартфони OPPO А серії повністю цьому відповідають.

 

Модельний ряд А серії – OPPO А91, А52, А72, А31, А12 – відрізняють:

  • Ультра-тонкий корпус

  • Стильний дизайн і кольори

  • AI Photography

  • Захоплюючий великий екран

  • Великий акумулятор, який тримає заряд цілий день

 

Оновлена ​​А серія смартфонів OPPO має останню версію кастомізованої операційної системи на базі Android 10, ColorOS 7.1, яка забезпечує повне занурення у віртуальний світ і може адаптуватися до різних сценаріїв використання. Полегшена візуальна мова створює надзвичайний естетичний досвід.

 

Ці смартфони розроблені, як гаджети для зйомки, вони роблять створення і редагування фото і відео доступнішими.

Відеозйомка в якості 4K, яка буде доступна для OPPO А52 і А72, робить відео чіткішими, більш стабільними, з більш яскравими кольорами і без затримок. Саме це потрібно в наш час, коли збільшився попит на візуальний контент в соцмережах і технологічний прогрес у використанні розважального контенту.

 

Крім того, OPPO А52 і А72 оснащені чіпсетом Qualcomm 665, який демонструє покращені можливості в економному споживанні енергії. Hyper Boost удосконалює продуктивність телефону на системному рівні. Це гарантує плавне управління іграми і розумну швидкість кадрів. Для підвищення безпеки персональних даних в гаджет вбудований захист конфіденційної інформації в режимі реального часу.

 

Потужність OPPO A91 обов’язково оцінять геймери. Смартфон має технологію Game Boost 2.0, вивчає продуктивність телефону і ліквідує проблеми з затримкою і управлінням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024