OPPO оголосили дату презентації нової А серії смартфонів ОPPO в Україні

OPPO оголосили дату презентації нової А серії смартфонів ОPPO в Україні
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора, 16 травня, 2020 року, OPPO AED Україна оголосили про запуск нової А серії смартфонів Орро в Україні. Презентація відбудеться в прямому ефірі в Instagram профілі OPPO Ukraine 20 травня 18:00 за Київським часом. 

https://www.instagram.com/p/CANvFEqJBWf/

 

В сьогоднішніх реаліях онлайн презентація стає новим видом мистецтва. Тому, щоб зробити випуск нової А серії смартфонів OPPO незабутнім і цікавим, ми запросили відому українську поп-діву стати співведучою презентації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отже, Нову А серію представлять національний тренер OPPO AED Україна разом із зірковою гостею, веселою і красивою улюбленицею тисяч українців. Вона активно користується соціальними мережами і сучасними технологіями, і, будучи на одній хвилі з аудиторією OPPO, висловить свої враження від нового смартфона з точки зору користувача.

 

OPPO постійно вивчає нові можливості, впроваджує сучасні технології, щоб не тільки задовольнити, але й попередити потреби користувачів. OPPO прагне відкрити своїм користувачам світ пригод і творчості, зберегти пам’ятні А-моменти і допомогти з самопрезентацією або рішенням різних завдань. Смартфони OPPO А серії повністю цьому відповідають.

 

Модельний ряд А серії – OPPO А91, А52, А72, А31, А12 – відрізняють:

  • Ультра-тонкий корпус

  • Стильний дизайн і кольори

  • AI Photography

  • Захоплюючий великий екран

  • Великий акумулятор, який тримає заряд цілий день

 

Оновлена ​​А серія смартфонів OPPO має останню версію кастомізованої операційної системи на базі Android 10, ColorOS 7.1, яка забезпечує повне занурення у віртуальний світ і може адаптуватися до різних сценаріїв використання. Полегшена візуальна мова створює надзвичайний естетичний досвід.

 

Ці смартфони розроблені, як гаджети для зйомки, вони роблять створення і редагування фото і відео доступнішими.

Відеозйомка в якості 4K, яка буде доступна для OPPO А52 і А72, робить відео чіткішими, більш стабільними, з більш яскравими кольорами і без затримок. Саме це потрібно в наш час, коли збільшився попит на візуальний контент в соцмережах і технологічний прогрес у використанні розважального контенту.

 

Крім того, OPPO А52 і А72 оснащені чіпсетом Qualcomm 665, який демонструє покращені можливості в економному споживанні енергії. Hyper Boost удосконалює продуктивність телефону на системному рівні. Це гарантує плавне управління іграми і розумну швидкість кадрів. Для підвищення безпеки персональних даних в гаджет вбудований захист конфіденційної інформації в режимі реального часу.

 

Потужність OPPO A91 обов’язково оцінять геймери. Смартфон має технологію Game Boost 2.0, вивчає продуктивність телефону і ліквідує проблеми з затримкою і управлінням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.