Нацбанк вводить ще одну з послуг в онлайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заявники або потенційні заявники відтепер можуть звернутися в Нацбанк України з питаннями про ліцензування, використовуючи спеціальну форму на сайті регулятора «Запитати Про ліцензування» , передає прес-служба НБУ.

Тепер онлайн можна отримати інформацію про ліцензування банків, видачі ліцензій на переказ коштів у гривні без відкриття рахунків, на здійснення валютних операцій, на надання банкам послуг з інкасації або з питанням про реєстрацію учасників платіжного ринку, задавши питання про:

  • пакеті документів для отримання ліцензії
  • статусі вже поданого пакета документів
  • підходах регулятора

Що потрібно вказати в зверненні:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. Інформацію про вас або ваших представників (при наявності): прізвище, ім’я, по батькові / найменування, резидентність (для нерезидентів України), місце реєстрації або місцезнаходження, контактний
  2. Номер телефону та адресу електронної пошти
  3. перелік питань
  4. Обгрунтування потреби в обговоренні
  5. Процес, який стосується звернення. Наприклад, істотну участь у банку, видача ліцензії на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків тощо
    іншу інформацію, яку ви вважаєте за необхідне додати.

До звернення потрібно додати скановані копії документів з питання і документи, що підтверджують повноваження представників.

Як повідомляється, після заповнення і відправки форми з заявником зв’яжуться представники Департаменту ліцензування НБУ. Для отримання відповідей може бути призначена зустріч в приміщеннях Національного банку або через відеоконференцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.