З’явилися подробиці про революційні смарт-окуляри Apple

Слідом за витоком про майбутніх «розумних» окулярах Apple від відомого аналітика Мін-Чі Куо, відомостями про гаджет поділився інсайдер Джон Проссер. У своєму блозі в Twitter він повідомив, що не згоден з колегою на рахунок вірогідної дати виходу смарт-окулярів. За його словами, пристрій вийде раніше.

Apple випустить «розумні» окуляри з умовною назвою Apple Glasses в березні-червні 2021 року, заявив Проссер. Тим самим інсайдер спростував останній витік про пристрій від Куо. Останній повідомив про намір Apple випустити гаджет не раніше 2022 року.

Також Проссер зізнався, що вже бачив «розумні» окуляри Apple з підтримкою доповненої реальності наживо. Інсайдер пообіцяв показати пристрій в найближчому часі.

Згідно з наявними даними, «розумні» окуляри від Apple будуть оснащені дисплеєм з високою роздільною здатністю і отримають традиційний для пристроїв компанії мінімалістичний дизайн. Apple не буде розміщувати великі обчислювальні потужності безпосередньо в корпусі окулярів. Необхідні обчислення окулярів будуть виконуватися на iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.