Xiaomi представила унікальну платіжну карту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi разом з China UnionPay і GR Credit Card представили унікальну платіжну карту Xiaomi GF, яка спочатку буде доступна тільки в Китаї, однак, згідно з інсайдерською інформацією, в плани Xiaomi входить запуск продукту в інших країнах світу.

У чому ж полягає унікальність карти Xiaomi GF в порівнянні з дебетовими картами, які вже випустили Apple, Huawei і інші гравці ринку смартфонів? Особливість карти полягає в тому, що при регулярному її використанні ви зможете отримувати нові розумні пристрої Xiaomi абсолютно безкоштовно.

Якщо говорити конкретніше, то достатньо протягом місяця здійснити три покупки на суму не менше 28 доларів (3х28), щоб в наступному місяці ви отримали в подарунок новий розумний пристрій Xiaomi в категорії близько 28 доларів. Крім того, якщо протягом трьох місяців після отримання карти користувач зробить хоча б одну покупку на суму не менше 14 доларів, то в подарунок він отримає купон на знижку на 7 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також у користувачів Xiaomi GF будуть щомісячні підвищені категорії кешбек, різні бонуси, наприклад, при купівлі одного кави в Starbucks другому вони будуть отримувати в подарунок, крім того, згадуються знижки на продукти, поїздки і так далі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.