В Книгу рекордів Гіннеса потрапила 90-річна бабуся-ґеймер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

90-річна Хамако Морі з Японії офіційно визнана найстарішою ґеймеркою на планеті, повідомляється на сайті Книги рекордів Гіннесса.

Морі народилася 18 лютого 1930 року. Вона є найстарішим ігровим YouTube-блогером і відома серед ґеймерів під ім’ям Gaming Grandma ( «грає бабуля»). Її канал налічує понад 150 тис. підписників.

Морі завантажує по три-чотири ігрових відео в місяць, щоб поділитися досвідом з іншими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хамако Морі почала грати у відеоігри 39 років тому. Вона зацікавилася цим, коли побачила граючих дітей.

«Це виглядало дуже кумедно, і я подумала, що несправедливо, що в відеоігри грають тільки діти, – розповідає жінка. – Я подумала, що життя було б веселіше, якби я навчилася грати ».

Спочатку Морі грала, поки її ніхто не бачив. Її першою приставкою стала консоль Casse the Vision, ігри які записувалися на магнітну плівку. Більшість приставок, які Морі купувала, вона зберігає донині разом з оригінальним програмним забезпеченням.

Зараз жінка грає на PlayStation 4. За її словами, вона довго не підступала до цієї консолі через складність керування.

«Але останні екшн-гри дуже видовищні, вони часто використовують реальних акторів для своїх персонажів. Тому я дійсно захоплена ними зараз », – говорить Морі.

Улюблена гра жінки – Grand Theft Auto V.

«Це як дивитися фільм. Мені вона подобається найбільше, тому що в ній є вікові обмеження, і діти не можуть в неї грати! », – ділиться враженнями Морі.

Бабуся-ґеймер вважає, що ігри омолоджують її дух.

«Проживши так довго, я впевнена більше, ніж будь-коли, що грати в ігри так довго – було правильним вибором. Я дійсно насолоджуюся своїм життям », – каже Морі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.