Годинник Huawei Watch GT 2e продають з грандіозною знижкою тільки 3 дні

Онлайн-магазин MC Global, розміщений на платформі AliExpress, оголосив про проведення акції, яка сподобається тим, хто приглядає собі за розумним годинником.

Тільки три дні, з 13 по 15 травня, Huawei Watch GT 2e можна придбати всього за $ 119,99(Замість $ 199,99). Така ціна актуальна після застосування всіх купонів, в тому числі купона на $ 10, яких передбачено всього 500 одиниць. 

Крім цього, покупець може отримати деякі бонуси за покупку: п’ять з них отримають в подарунок смартфон Huawei P40 Lite, для тридцятого покупця стане повністю безкоштовним, три сотні замовників знайдуть в коробці додатковий ремінець для Watch GT 2e, а всі, хто оформлять покупку в період з 13 по 14 травня, отримають плівку на дисплей.

Ну а ті, хто зробить замовлення на $ 500 або вище, гарантовано отримають браслет Xiaomi Mi Band 4. Переможці згаданих вище розіграшів будуть опубліковані на сторінці магазину 15 травня. Там же можна купити і Watch GT 2e.

 

Що ж стосується самого годинника, то він позиціонуються виробником, як потужний і стильний супутник для занять спортом і контролю за своїм здоров’ям. Так, Huawei Watch GT 2e підтримують 15 режимів професійних тренувань (8 на свіжому повітрі і 7 в залі) і 85 призначених для користувача налаштувань, в тому числі зимові (ковзани, хокей) і екстремальні види спорту, ігри з м’ячем та інше.

 Девайс в автоматичному режимі відстежує шість видів діяльності (біг на вулиці / в приміщенні, ходьба на вулиці / в приміщенні, еліптичні і гребні тренажери).

 

 

Для контролю здоров’я застосовуються фірмові технології TruSleep 2.0 (відстеження фаз сну), TruRelax (контроль рівня стресу), є функції моніторингу частоти серцевого ритму і рівня насичення крові киснем. До переваг пристрою також слід віднести потужний і енергоефективний чіпсет Kirin A1 з Bluetooth 5.1 і заявленими двома тижнями автономної роботи, дві сотні різних варіантів циферблатів і вбудовану пам’ять, якої вистачить на 500 пісень для прослуховування в зв’язці з Bluetooth-навушниками. У поєднанні з акційною ціною, виходить один з кращих варіантів в своєму класі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.