У Viber з’явилася нова функція

Месенджер Viber запускає групові відеодзвінки необмеженої тривалості за участю до 20 осіб. Про це представники компанії повідомили редакції Liga.Tech .

“У платформі для онлайн-зустрічей потребують всі: від бізнес-команд великих корпорацій до шеф-кухарів, які проводять кулінарні майстер-класи, і інструкторів з йоги”, – наголошується в повідомленні.

Щоб почати груповий відеочат в додатку, необхідно натиснути кнопку “відео” у верхній частині екрану або просто запросити більше учасників в поточний відеодзвінок. Згодом Viber намір збільшити число можливих учасників відеочату.

При групових відеодзвінків трансляція спікера відображається у всіх учасників бесіди. Крім того, при необхідності кожен учасник конференції може закріпити відео тієї чи іншої людини на своєму екрані смартфона, а також відключити у себе звук і / або відео і подивитися, чи зробили це інші.

“У зв’язку з пандемією відеочати гратимуть в нашому житті значно більшу роль, ніж раніше, тому ми запускаємо функції, які об’єднують людей навіть на відстані”, – прокоментував операційний директор Rakuten Viber Офір Еял.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.