Vivo анонсувала недорогий смартфон з квадрокамерою, ємним акумулятором і Qi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Vivo V19 повинні були представити ще в кінці березня, проте через карантин, який був оголошений в Індії у зв’язку з епідемією коронавірусу, презентацію перенесли на травень. Сьогодні смартфон був офіційно анонсований.

Базова версія Vivo V19, яка оснащена 8 ГБ оперативної і 128 ГБ незалежної пам’яті оцінена в 369 доларів. А за додаткові 128 ГБ флеш-пам’яті доведеться віддати 422 долара.

Vivo V19 отримав 6,44-дюймовий екран S-AMOLED роздільною здатністю Full HD+ з співвідношенням сторін 20:9 в правому верхньому кутку екрану розташовується великий виріз для фронтальної камери, де знаходяться датчики зображення роздільною здатністю 32 і 8 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основній камері, яка виконана в прямокутному блоці, знаходяться головний датчик зображення роздільною здатністю 48 Мп, ширококутна камера роздільною здатністю 8 Мп, 2-мегапіксельна камера для макрозйомки, а також датчик глибини сцени роздільною здатністю 2 Мп.

Серцем смартфона служить однокристальна система Snapdragon 712, Vivo V19 отримав оперативну пам’ять LPDDR4X і флеш-пам’ять UFS 2.1. Є слот для карт пам’яті MicroSD, з коробки смартфон працює під управлінням Android 10 з оболонкою FunTouch OS 10. Vivo V19 отримав акумулятор ємністю 4500 мА • год з підтримкою швидкої зарядки 33 Вт.

Vivo V19 надійде в продаж в Індії 15 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.