Google Pixel Buds вперше отримають оновлення програмного забезпечення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлені ще в жовтні навушники Google Pixel Buds другого покоління тиждень тому нарешті надійшли в продаж. Перші огляди показали, що продукт в цілому вдався. Однак тепер стало відомо, що нові Pixel Buds зараз – це зовсім не те, що будуть представляти собою нові Pixel Buds, наприклад, через півроку або рік.

Google Pixel Buds стануть першими хто отримає оновлення програмного забезпечення

Як виявилося, Google має намір періодично випускати для цих навушників оновлення ПЗ, що додасть їм нові функції. В цілому оновлення для подібних навушників – це не нововведення, але найчастіше такі оновлення виходять для виправлення якихось проблем. У випадку ж з новинкою Google ситуація буде подібна смартфонам – згодом навушники отримають нові функції.

Мета буде полягати в тому, щоб продовжувати впроваджувати нові корисні функції з плином часу так само, як ми робимо це зі смартфонами Pixel

З огляду на те, що пристрої Google нерідко виділяються саме унікальними функціями, цілком можливо, що через якийсь час Pixel Buds стануть набагато більш цікавим продуктом. На жаль, поки ніяких подробиць про ці самі функції і терміни їх виходу немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.