Новий бюджетний смартфон Samsung Galaxy A21s не вразить процесором

Все більше факторів вказують на те, що смартфон Samsung Galaxy A21s може вийти набагато раніше, ніж ми очікували. Нагадаємо, Galaxy A21 був представлений лише місяць тому, тому Galaxy A21s логічно було б випустити через п’ять-шість місяців.

Однак вчора ми бачили рекламне відео цього смартфона, а сьогодні його виявили на сайті Google Play Console. Крім іншого, там є трохи інформації про параметри апарату. Наприклад, вказівка про роздільну здатність екрану – HD +. Також смартфон отримає 3 ГБ оперативної пам’яті.

Але більш за все нам цікава апаратне оснащення – Exynos 850. Вперше Galaxy A21s засвітився з цієї SoC в базі Geekbench близько місяця тому. Тоді ми дізналися, що платформа має вісім ядер з частотою до 2 ГГц і демонструє продуктивність трохи вищу, ніж у Snapdragon 450. База Google підтверджує назву SoC, її частоту, а також говорить нам про конфігурацію: два кластери по чотири ядра Cortex-A55 і GPU Mali-G76 в невідомій конфігурації.

Exynos 850 буде першою бюджетною однокристальною системою Samsung за останній час. Щоправда, її продуктивність поки зовсім не вражає навіть на тлі старих рішень самої Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.