Xiaomi натякає на швидкий анонс Xiaomi Mi Mix 4 найкращого флагмана за багатьма витоками

Висловлюються припущення, що Xiaomi Mi Mix 4 отримає моноблочний корпус, як у вищезгаданого Mi Mix 2, а не конструкцію слайдера, як у Mi Mix 3.

Генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) сьогодні вранці залишив на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo черговий натяк на швидкий анонс нового смартфона лінійки Xiaomi Mi Mix.

За його словами, його найулюбленішим смартфоном залишається Xiaomi Mi Mix 2 в керамічному корпусі. Лідер Xiaomi зазначив, що корпус сприймається так, ніби він виконаний з нефриту.

Нагадаємо, Xiaomi Mi Mix 2 був випущений восени 2017 року, він став другим смартфоном в концептуальный лінійці Xiaomi Mi Mix, яка експериментує з розташуванням фронтальної камери і пропонує користувачам екрани з дуже вузькими рамками.

Під цим повідомленням керівника Xiaomi з’явилося безліч повідомлень від шанувальників, в яких вони задають питання про терміни виходу Xiaomi Mi Mix 4.

На цьому тижні відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, заявив , що після випуску фінальної стабільної версії фірмової оболонки Mix стане найдосконалішим флагманом Xiaomi в цьому році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.