Інтернет 4G від Vodafone в Одесі домігся рекордної швидкості

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vodafone продовжує інтенсивне будівництво і впровадження нових технологій на мережі під час карантину: компанія успішно ввела в комерційну експлуатацію рішення на обладнанні останнього покоління компанії Huawei для мережі 4G в Одесі. Завдяки рішенню LTE1800 4 × 4 MIMO + LTE2600 4 × 4 MIMO Carrier Aggregation ще одне місто (після Києва), досягло рекордної швидкості мобільного інтернету в 538 Мбіт / с на частоті 1800 та 2600 МГц.

Раніше компанія успішно завершила тестування AirScale trial на мережі 4G в Києві. При цьому вдалося досягти рекордної швидкості передачі даних – 525 Мбіт / с. AirScale – це обладнання наступного покоління від Nokia, готове до роботи з 5G.

Мобільний зв’язок і мобільний інтернет стали сьогодні для багатьох українців не тільки засобом спілкування, а й інструментом для віддаленої роботи. Тому Vodafone Україна продовжує інтенсивно розширювати мережу, збільшувати її місткість і впроваджувати інноваційні рішення.

У Харківській області спектр LTE-1800 розширено до смуги 15 + 5 МГц. Динамічне розширення спектра стало можливим завдяки технології CloudAIR. В результаті середня швидкість на одного користувача виросла більш ніж в 1,5 рази.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час карантину Vodafone також розширив ємність мережі в Закарпатській області, Одесі та Одеській області, Житомирській області, а також місті Умані Черкаської області, в Дніпропетровській, Херсонській, Харківській областях та місті Кропивницький. Компанія продовжує розширення географії покриття у всіх областях України. На сьогоднішній день Vodafone забезпечує покриття 4G для понад 71% жителів країни і 3G для 86% жителів України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.