Новини України та Світу

Oрро оголосила, що значно покращила сервісне обслуговування ґаджетів

Share

4 травня 2020 року, компанія Oрро AED Україна на власному сайті оголосила, що від сьогоднішнього дня, для отримання гарантійного чи негарантійного обслуговування ґаджетів бренду більше не потрібно звертатися в сервісний центр. Клієнти, що придбали офіційні пристрої Oрро, можуть відправляти ґаджети на сервісне обслуговування через відділення «Нової пошти» або ж викликати кур’єра додому. Доставка в обидва боки є безкоштовною для клієнта.

Oрро AED Україна вирішила полегшити сервісне обслуговування не тільки на період карантину. Але оскільки уряд прийняв рішення про продовження карантин до 22 травня, таке рішення саме зараз є дуже актуальним. Адже графік роботи громадського транспорту, як і раніше, обмежено, до того ж, споживачі намагаються виходити на вулицю лише у термінових справах.

Варто зазначити, що безкоштовний door to door сервіс надається виключно для ґаджетів, придбаних в Україні в офіційних магазинах партнерів компанії Oрро. Ґаджети можна надіслати в ремонт із будь-якого відділення «Нової пошти» або ж викликавши кур’єра додому за номером телефону 0800-500-609 через офіційний сайт або додаток «Нової пошти». Пристрій необхідно надіслати за адресою: м. Київ, відділення №55, ТОВ «ДЖЕНЕРАЛ СЕРВІСЕЗ», ЄДРПОУ 40396851, Міщенко Олексій, тел. 0631814094.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При оформленні відправлення через «Нову пошту» необхідно вказати страхову суму, що дорівнює вартості ґаджету. А також модель пристрою, який відправляється, опис недоліків та реквізити для зворотної доставки. Крім того, для швидкого та якісного обслуговування у посилку необхідно вкласти наступне:

  • товар у повній комплектації
  • товарний чек про придбання товару
  • заповнений гарантійний талон
  • копію свого паспорта
  • письмову претензію про передачу пристрою на ремонт

В претензії потрібно зазначити час передачі, модель та серійний номер (а для смартфонів — номер IMEI). Також опис недоліків товару та згоду на обробку персональних даних у вільній формі. Офіси сервісних центрів Oрро продовжують працювати у звичному режимі. Інформацію про авторизовані сервісні центри можна знайти на офіційному сайті ОРРО Україна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Xiaomi 15 потрапить на глобальний ринок, але є нюанс

    Хоча до запуску серії Xiaomi 15 залишилося ще півроку, інформація про ці пристрої вже з'явилася…

    19.05.2024

    Експерти назвали речі, які не можна тримати поряд зі смартфоном

    Є кілька речей, які в жодному разі не можна тримати поряд із мобільником. І все…

    19.05.2024

    Новий iPhone 16 отримає ​​два нових кольори

    Аналітик Apple Мінг-Чі Куо сьогодні розповів про свої очікування щодо колірних рішень лінійки iPhone 16.…

    19.05.2024

    Чому варто купити iPhone 13 у 2024 році

    У світі технологій щороку приносить нові пристрої та інновації, проте не всі користувачі прагнуть придбати…

    19.05.2024

    Новий iPhone SE представлять у 2025 році

    Журналіст The Information Уейн Ма розкрив терміни випуску нового бюджетного iPhone. За словами інсайдера, Apple…

    19.05.2024

    Небезпечний вірус заражає Windows XP і Windows 2000 відразу після увімкнення

    Недавній експеримент продемонстрував, наскільки вразлива стара класична операційна система Windows при підключенні до Інтернету. Буквально…

    19.05.2024