Oрро оголосила, що значно покращила сервісне обслуговування ґаджетів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

4 травня 2020 року, компанія Oрро AED Україна на власному сайті оголосила, що від сьогоднішнього дня, для отримання гарантійного чи негарантійного обслуговування ґаджетів бренду більше не потрібно звертатися в сервісний центр. Клієнти, що придбали офіційні пристрої Oрро, можуть відправляти ґаджети на сервісне обслуговування через відділення «Нової пошти» або ж викликати кур’єра додому. Доставка в обидва боки є безкоштовною для клієнта.

Oрро AED Україна вирішила полегшити сервісне обслуговування не тільки на період карантину. Але оскільки уряд прийняв рішення про продовження карантин до 22 травня, таке рішення саме зараз є дуже актуальним. Адже графік роботи громадського транспорту, як і раніше, обмежено, до того ж, споживачі намагаються виходити на вулицю лише у термінових справах.

Варто зазначити, що безкоштовний door to door сервіс надається виключно для ґаджетів, придбаних в Україні в офіційних магазинах партнерів компанії Oрро. Ґаджети можна надіслати в ремонт із будь-якого відділення «Нової пошти» або ж викликавши кур’єра додому за номером телефону 0800-500-609 через офіційний сайт або додаток «Нової пошти». Пристрій необхідно надіслати за адресою: м. Київ, відділення №55, ТОВ «ДЖЕНЕРАЛ СЕРВІСЕЗ», ЄДРПОУ 40396851, Міщенко Олексій, тел. 0631814094.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При оформленні відправлення через «Нову пошту» необхідно вказати страхову суму, що дорівнює вартості ґаджету. А також модель пристрою, який відправляється, опис недоліків та реквізити для зворотної доставки. Крім того, для швидкого та якісного обслуговування у посилку необхідно вкласти наступне:

  • товар у повній комплектації
  • товарний чек про придбання товару
  • заповнений гарантійний талон
  • копію свого паспорта
  • письмову претензію про передачу пристрою на ремонт

В претензії потрібно зазначити час передачі, модель та серійний номер (а для смартфонів — номер IMEI). Також опис недоліків товару та згоду на обробку персональних даних у вільній формі. Офіси сервісних центрів Oрро продовжують працювати у звичному режимі. Інформацію про авторизовані сервісні центри можна знайти на офіційному сайті ОРРО Україна.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.