Офіційні ліцензії Windows 10 і Microsoft Office значно подешевшали

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Піратство в Україні перестає бути модним. У тому числі тому, що покупка ліцензійного софту, який нормально оновлюється і не глючить, стало куди більш доступним. Особливо якщо потрапляти на різні акції рітейлерів ключів, в рамках яких купувати ліцензії Windows, Office та інших продуктів максимально вигідно. Якраз зараз така  вигідна акція розпочалася декілька днів тому, про що ми відразу попереджаємо наших читачів.

Акцію запустив відомий магазин OEM-ключів MMORC.COM . Розпродаж ліцензійних ключів було запущена для всіх регіонів, включаючи більшість країн СНД.

Що продається зі знижками в рамках акції? По-перше, це ліцензійні ключі Windows 10. За акції покупцям доступні як «Домашня», так і «Професійна» версії операційної системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ключ для Windows 10 Pro + Microsoft Office

Інтернет-магазин надає спеціальний купон WKL35. А це означає, що Ви отримаєте 35% знижку на наступне програмне забезпечення:

Антивірусне програмне забезпечення

Купон – WKL35 (35% знижка)

Microsoft Office

Також використовуйте купон WKL55, щоб отримати 55% знижку на наступне програмне забезпечення:

MMORC.COM використовує платіжну систему PayPal та інші. Якщо у Вас будуть якісь проблеми з покупками в інтернет-магазині MMORC.COM, або якщо у Вас будуть якісь запитання щодо магазину, програмного забезпечення або сервісів, будь ласка, звертайтеся на електронну пошту support@mmorc.com.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.