Смарт-годинник Amazfit Bip S отримав безсмертну автономність, і доступну вартість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huami, яка виробляє для Xiaomi (в тому числі) годинники Amazfit, відкрила збір попередніх замовлень на нову модель серії. Девайс Bip S відрізняється бюджетним позиціонуванням і відмінною автономністю.

Amazfit Bip S отримали прямокутний корпус, 1,28-дюймовий дисплей роздільною здатністю 176 x 176 пікселів, гумовий ремінець. Пристрій має оптичний сенсор, що знімає дані про частоту пульсу, трьохосьовий акселерометр і тривісний гіроскоп.

Аксесуар вийшов з 10-ть попередньо встановленими режимів тренувань, включаючи ходьбу, біг на вулиці, плавання та інше. Зрозуміло, корпус гаджета захищений від попадання води і пилу. Аналіз даних виконує спеціальний алгоритм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Amazfit Bip S отримав NFC, Bluetooth 4.2 LE, GPS і ГЛОНАСС. Вбудований акумулятор який дає пристрою до 30 днів роботи в змішаному ритмі і до 80 днів (!) Активності в режимі «тільки годинника». З включеним нон-стоп GPS девайс пропрацює максимум 22 години.

Вартість Amazfit Bip S склала близько 56 доларів (майже 1500 гривень), годинники доступні для попереднього замовлення і надійдуть у продаж 8 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.