Samsung припиняє частково виробництво смартфонів

Час читання: < 1 хв.

Портал ETNews повідомляє, що південнокорейська корпорація Samsung була змушена дуже сильно знизити темпи виробництва своїх смартфонів. Так, зокрема, ряд виробничих ліній просто закрили через низький попит, що виник в результату епідемії коронавірусу.

В даний час чи не всі магазини по всьому світу закриті, тому навіть якщо у покупців є бажання купити собі якусь електроніку, у них так чи інакше немає можливості це зробити. У ці складні і непрості часи накопичувати складські запаси телефонів просто не має сенсу, тому компанія з Південної Кореї і вирішила залишити виробництво своїх смартфонів, причому абсолютно всіх моделей, починаючи з бюджетних і закінчуючи флагманськими, оцінюються які в дуже великі суми грошей.

За даними джерела, замовлення на виробництво телефонів скоротилися на 50%, а в майбутньому їх можуть скоротити ще сильніше, якщо ситуація буде складатися несприятливо. Якщо ситуація насправді складається саме так, то очевидно, що керівництво Samsung переконане в тому, що продажі фірмових смартфонів впадуть приблизно в два рази, а в деяких частинах світу вже напевно впали. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потрібно розуміти, що припинення виробництва абсолютно всіх телефонів з різних цінових категорій – це крайній захід, на який може піти якийсь бренд. Подібні дії означають зміну буквально всіх планів і очікувань, починаючи з попиту і закінчуючи виручкою. Зазвичай вдвічі виробництво скорочують лише такі компанії, які незабаром припинять існування як виробників будь-яких товарів.

Втім, компанію Samsung не варто списувати з рахунків, тому що вся ця ситуація є форс-мажорною обставиною, якого людство не могло передбачити жодним чином.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.