Передбачено зростання смертності від коронавірусу в Європі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смертність від пандемії COVID-2019 в країнах Європи буде зростати через те, що поширення вірусу поки знаходиться на початковій стадії. Подальший розвиток ситуації з коронавірусом передбачив офіційний представник Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Тарік Язаревіч в інтерв’ю.

«Спалах в Італії розвивавсч довше, ніж в інших країнах Європи, і тому більше пацієнтів або будуть виписані, або помруть», – підкреслив він. Язаревіч додав, що в інших регіонах число смертей може збільшуватися вже в найближчі дні.

Експерти ВООЗ поки не можуть передбачити, коли в Італії настане пік заражень, зазначив представник організації. Одночасно різке зростання заражень обмежило можливість відстежити, з ким контактували хворі. Багато з померлих захворіли ще два або три тижні тому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
За останніми даними, всього в Італії заражено більше 31,5 тисяч осіб. У всьому світі коронавірусом заразилися 197,135 тисяч осіб, понад 7,949 тисяч померли, а 81,683 тисячі вилікувалися. Спалах захворювання почалося в кінці грудня 2019 року в китайському місті Ухань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.