Залишилося чекати дуже мало: Коли Apple випустить iPhone SE 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже не перший місяць в мережі з’являються чутки про нове покоління бюджетного смартфона iPhone SE 2. Спочатку витоки розповідали про зовнішній вигляд та характеристики. Тепер аналітик назвав навіть дату виходу новинки.

Як стверджує авторитетний аналітик Мінг-Чи Куо, нам залишилось чекати презентації вже недовго, передає MacRumors.

За його даними, Apple проведе презентацію у першій половині 2020 року. Тобі буде представлено нову версію планшета iPad Pro з ToF-сенсором, а також довгоочікуваний бюджетний смартфон iPhone SE 2.

Такий крок є цілком логічним, адже iPhone SE випустили ще у 2016 році. Наразі це єдина версія бюджетника від Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно із чутками, iPhone SE 2 отримає новий фірмовий процесор A13 у парі з 3 ГБ оперативної та 64 ГБ. При цьому для автентифікації тут буде сканер відбитка пальців Touch ID, а не Face ID. Його розмісять на класичній копці «додому», від якої Apple відмовилась у нових смартфонах.

Випустивши новинку, компанія планує замінити його та iPhone 8 Plus у лінійці пристроїв Apple.

Аналітики вже припустили, у скільки Apple оцінить майбутню новинку. iPhone SE 2 може коштувати близько 400 доларів (10 тисяч гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here