Lifecell “знищить” конкурентів відразу чотирма безлімітами

Тарифних планів в Україні вже повно, кожен може вибрати щось своє. Втім, іноді вибір стає очевидним. Так, оператор Lifecell вирішив буквально «задавити» конкурентів по цеху, зібравши кілька безлімітів в одному тарифі, та ще за абсолютно смішну ціну.

Конкурентна перевага: як її досягти за допомогою безлімітів

Перший з чотирьох безлімітів, запропонованих Lifecell в новому тарифному плані, досить стандартний. Це повний безліміт на розмови всередині мережі. Ви можете розмовляти з іншими абонентами компанії стільки, скільки захочете, не рахуючи пакетних хвилин. Але одним цим здивувати складно.

Другий безліміт – на всі основні відеосервіси. Вони не тарифікуються, і можна дивитися все, що вам цікаво, хоч цілу добу безперервно. У список таких сервісів увійшли: 1 + 1 Video, Megogo, OLL TV, Divan TV і, звичайно Youtube. Ні для кого не секрет, що саме ці сайти з’їдають дуже багато трафіку у тих, хто не качає ігри з торрентів та не монтує онлайн гігабайти відеоматеріалу. Так ось – на цьому «висмоктуванню» трафіка прийшов кінець!

Третій безліміт порадує зірок Інстаграму. Також сподобається він і тим, хто активно користується Твіттером та Фейсбуком. Так, ви вгадали – всі ці соціальні мережі також не тарифікуються!

Нарешті, четвертий безліміт в новому пакеті послуг від Lifecell поширюється на месенджери. Це Telegram, WhatsApp, Viber, Скайп, включаючи відеозв’язок. Спілкуйтесь без меж, адже оператор дозволяє вам це!

Інші умови тарифного плану

Вартість подібного пакету послуг складає всього 60 гривень, абонплата нараховується за чотири тижні – традиційно для мобільного ринку. Також в тарифному плані «Чотири безліміта» ви отримуєте:

  • 100 СМС за 3 гривні в день використання
  • 100 Мб інтернету на все, що тарифікується
  • 30 хвилин на дзвінки на інші номери.

Підключити унікальний тариф «Чотири безліміта» вам можуть в будь-якому магазині «Лайфа», якщо у вас ще немає необхідної сім-карти. Тим, хто вже є абонентом Lifecell, ще простіше – досить ввести * 141 * 4 # і слідувати інструкціям оператора. Звісно, ви повинні мати на рахунку суму, достатню, щоб оплатити місячний пакет послуг. У разі, якщо ви раніше підключали послугу «150 бонусів», те можете оплатити його з бонусних балів – таке теж допускається. Все для вашого комфорту в ідеальному тарифному плані від найбільшого українського оператора!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.