Новини України та Світу

Очікується, що MacBook Air з M4 та новий iPhone SE з’являться на ринку в першій половині 2025 року

Share
Час читання: 2 хв.

Поки Apple планує низку анонсів Mac з чіпом M4 наступного тижня, однією з моделей, яка не буде оновлена, стане MacBook Air. Однак, за новими повідомленнями, чекати на апгрейд найпопулярнішого Mac від Apple і нового iPhone доведеться недовго.

Постачання дисплеїв починаються за три місяці до релізу

Аналітик по дисплеях Росс Янг у двох повідомленнях у X (раніше Twitter) повідомив , що постачання дисплеїв для нового MacBook Air та iPhone SE скоро почнуться.

Для MacBook Air з чіпом M4 він зазначив, що постачання очікується «цього місяця». Оскільки місяць уже майже закінчився, це означає, що вони розпочнуться найближчим часом.

Що стосується iPhone SE 4, очікується, що постачання панелей розпочнеться у листопаді.

Зазвичай такі поставки відбуваються приблизно три місяці до запуску продукту.

Очікувані дати

Таким чином, новий MacBook Air з чіпом M4 та iPhone SE, схоже, йдуть за графіком до очікуваного випуску на початку 2025 року.

Раніше цього року Apple представила MacBook Air із чіпом M3 на початку березня. Це той самий місяць, коли був представлений останній iPhone SE у 2022 році.

Можливо, ми побачимо дебют обох новинок у березні 2025 року.

Цікаві деталі про MacBook Air

Ще одна цікава деталь від Янга: він повідомляє, що MacBook Air може вийти в розмірах 13,3 і 15,3 дюйма. Однак не варто надавати цьому великого значення, особливо враховуючи слово «може».

В даний час дисплеї MacBook Air мають розміри 13,6 та 15,3 дюйми, і малоймовірно, що Apple зменшить розмір лише молодшої моделі, особливо без значних змін у дизайні.

Таким чином, очікується, що на початку 2025 року компанія представить оновлений MacBook Air з чіпом M4 та новий iPhone SE. Постачання дисплеїв зазвичай починаються за кілька місяців до запуску продукту, що відповідає передбачуваним датам релізу.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: AppleiPhone
  • Останні записи

    Експерт розповів, як захистити особисті дані під час продажу смартфона

    За словами нашого експерта, перед продажем смартфона необхідно ретельно підготуватися, щоб уникнути витоку особистих даних.…

    25.10.2024

    Огляд на модуль пам`ятi Prologix DDR3 і DDR4

    Prologix - це українська компанія, що спеціалізується на промислових рішеннях. Вона пропонує широкий спектр послуг,…

    25.10.2024

    Новий iPhone SE може стати конкурентом для iPhone 16

    Ринкові перспективи нової родини смартфонів Apple по-різному оцінюються аналітиками, хоча статистика перших тижнів дозволяє говорити…

    25.10.2024

    5 пристроїв, які необхідно перезавантажувати для кращої роботи

    Ми живемо у вік цифровування — різні гаджети є буквально в кожному будинку. Але багато…

    25.10.2024

    Samsung запатентувала Galaxy Ring із функцією автоматичного регулювання розміру

    Samsung запатентувала "безрозмірну" модель смарт-кільця Galaxy Ring. Це означає, що замість фіксованого розміру пристрій зможе…

    25.10.2024

    Названі смартфони OnePlus, які отримають Android 15 найближчими місяцями

    Компанія OnePlus випустила свіжу дорожню карту випуску бета-версії прошивки OxygenOS 15 та розповіла про головні…

    25.10.2024