Криптовалюта Павла Дурова може зазнати серйозних збитків

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Toncoin (TON) за останні кілька днів суттєво знизився в ціні, і його перспективи виглядають песимістичними. Існує загроза формування «смертельного хреста» — ведмежого сигналу, який виникає, коли 50-денна експоненціальна ковзна середня (EMA) перетинає 200-денну EMA зверху вниз. Цей патерн часто вказує на початок затяжного зниження ціни.

Реклама

Що ще відомо

Ведмежий настрій уже впливає на TON, а наближення перетину двох ключових середніх підвищує ймовірність подальшого падіння вартості токена.

Крім того, індикатор співвідношення мережевої цінності до обсягів транзакцій (NVT) подає тривожні сигнали. Високі значення NVT вказують на те, що ціна активу перевищує підтримку транзакційної активності, що може свідчити про перегрітість ринку та наближення корекції. Нині показник NVT для Toncoin досяг семимісячного максимуму, що підтверджує переоціненість активу й підвищує ймовірність подальшого падіння.

Toncoin вже втратив 13% після невдалої спроби пробити рівень опору $5,96. Формування «смертельного хреста» вказує на можливість тривалого падіння ціни. TON може опуститися нижче підтримки на рівні $4,86, а далі — до $4,61, що буде новим місячним мінімумом.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоnoworries.news

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ