Новини України та Світу

Roblox звинуватили в завищенні даних про кількість активних користувачів

Share
Час читання: < 1 хв.

Компанію Roblox звинувачують у тому, що вона неправдиво повідомляла інвесторів про кількість користувачів на своїй платформі. Інвестиційна компанія Hindenburg Research стверджує, що Roblox постійно завищує кількість користувачів на своїй платформі від 25 до 42 відсотків і більше. Це звинувачення приходить після того, як Roblox була заборонена в Туреччині через можливу експлуатацію дітей.

Що ще відомо

Roblox вийшла на біржу в 2021 році і повідомила, що має 79,5 мільйона щоденних гравців. Однак Hindenburg Research вважає, що ці дані неправильні і компанія навмисно плутає реальних людей з альт-аккаунтами та ботами. У їхньому дослідженні вони стверджують, що Roblox здатна відрізняти альт-акаунти від реальних користувачів, але компанія стверджує, що щоденні активні користувачі не є мірою унікальних осіб, які отримують доступ до платформи.

У звіті Hindenburg Research також зазначається, що Roblox завищує години залучення користувачів на своїй платформі приблизно на 100 відсотків. Це викликає сумніви щодо достовірності інших звітів та даних, наданих компанією. Ці звинувачення можуть завдати шкоди репутації Roblox і викликають питання щодо достовірності даних та звітності компанії. Очікується, що ця ситуація може призвести до розслідування та можливих юридичних наслідків для Roblox.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    У WhatsApp з’явиться функція перевірки зображення в інтернеті

    WhatsApp планує запровадити нову функцію для боротьби з фейковими новинами. Тепер, отримавши підозріле зображення, користувачі…

    10.10.2024

    Нову функцію Android 16 показали на відео ще до офіційного анонсу

    Техноблогер Мішаал Рахман виявив у свіжій «беті» Android нову функцію, яка має з'явитися у наступній…

    10.10.2024

    У пристроях на базі процесорів Qualcomm знайшли вразливість

    У процесорах Qualcomm, які використовуються в мільйонах смартфонів по всьому світу, фахівці Google виявили вразливість…

    10.10.2024

    Кнопка Camera Control стала головною проблемою iPhone 16

    Власники останніх айфонів знайшли неприємну особливість, про яку повинні знати всі, хто планує купувати iPhone…

    10.10.2024

    OnePlus 13 може отримати революційний дисплей: Що відомо

    Напередодні швидкого анонсу нового флагманського смартфона OnePlus 13 у мережі з'явилися деякі подробиці про його…

    10.10.2024

    Microsoft підтвердила нову вразливість у Windows

    Microsoft випустила термінове попередження про нещодавно виявлену вразливість нульового дня, ідентифіковану як CVE-2024-43 572, що…

    10.10.2024