OpenAI запустив новий інтерфейс Canvas для ChatGPT

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

OpenAI, лідер у галузі штучного інтелекту, анонсував інструмент Canvas, що спрощує роботу з текстом та кодом у ChatGPT. За допомогою Canvas користувачі можуть легко вносити зміни, додавати коментарі та перекладати текст іншими мовами, що робить взаємодію з ChatGPT більш зручним та ефективним.

Реклама

Що ще відомо

Anthropic випустила інструмент Artifacts з аналогічними функціями, а Anysphere представила ШІ-помічника Cursor, альтернативу Visual Studio Code. Проте чат-боти не завжди справляються із масштабними проектами.

Canvas дозволяє легко коригувати помилки, не вимагаючи створення всього тексту або коду заново. Деніел Левайн, менеджер з продукту OpenAI, зазначив, що це природніший інтерфейс для ChatGPT.

Левайн обрав модель GPT-4o з Canvas для демонстрації. У майбутньому вікно Canvas з’являтиметься автоматично. Користувачі можуть ввести команду use canvas для відкриття вікна проекту.

ChatGPT може допомогти в написанні листів. Користувачі можуть змінювати довжину тексту, виділяти пропозиції та просити ChatGPT внести зміни. З’явилася можливість переписати лист іншою мовою.

Виділивши фрагменти коду, користувачі можуть ставити додаткові питання ШІ. Нова кнопка «Перевірити код» аналізує дані та пропонує редагування.

Canvas доступний у бета-версії для користувачів ChatGPT Plus та Teams з 3 жовтня. Наступного тижня він буде доступний для користувачів Enterprise та Edu.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоopenai.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ