Microsoft оголосила, що Edge скоро стане дуже швидким браузером

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія підтвердила, що впроваджує в налаштування Edge архітектуру WebUI 2.0, що має призвести до значного підвищення продуктивності браузера. Налаштування Edge буде переведено на WebUI2, що, як очікується, покращить чуйність сторінок.

Реклама

Що ще нам відомо

Microsoft прагне до того, щоб налаштування Edge були більш лаконічними та зручними для сприйняття. Для цього компанія спрощує кількість сторінок і реорганізує контент, створюючи цілісний інтерфейс користувача.

Однією з основних проблем, з якою стикаються користувачі Edge, є повільне реагування інтерфейсу користувача. Щоб вирішити цю проблему, Microsoft мінімізує розмір пакетів коду і кількість JavaScript, прагнучи зробити інтерфейс користувача браузера «дуже швидким».

У травні Microsoft вже продемонструвала помітний прогрес, прискоривши завантаження меню “Основні елементи браузера” на 42%. Це стало можливо завдяки переходу на WebUI 2.0.

В даний час Microsoft активно працює над оновленням компонентів інтерфейсу користувача Edge до WebUI 2.0. Компанія прагне спростити сторінку налаштувань у Edge, щоб конкурувати з Google Chrome.

Для полегшення пошуку налаштувань в Edge було розроблено три способи покращення навігації.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ