Київстар готує нові зміни в тарифах: що чекає абонентів з 17 вересня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З 17 вересня 2024 року користувачам тарифу «Все разом Міць» більше не буде доступна Суперсила «Відео на ходу». Про це повідомила пресслужба Київстар.

Реклама

“Натомість абоненти зможуть користуватися безлімітним інтернетом за умовами тарифу та улюбленими відеододатками без додаткової тарифікації. Якщо Суперсила «Відео на ходу» була активована, вона залишатиметься доступною до 30 вересня 2024 року, після чого відключиться автоматично. Ви можете обрати нову Суперсилу через додаток «Мій Київстар»”, — йдеться у повідомленні.

Абонентам нагадали, що Суперсила — це додаткова послуга в нових тарифах Київстар, яку можна вибрати без жодних доплат. Її можна змінювати кожного місяця або використовувати постійно.

Варто зазначити, що Vodafone планує провести тестування 5G у місті Винники Львівської області. Ця ініціатива спрямована на демонстрацію працездатності технології 5G у реальних умовах і оцінку електромагнітної сумісності 5G NR, що допоможе оператору оптимізувати використання частотного спектру та знизити витрати на впровадження.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ