Швейцарський банк ZKB тепер пропонує послуги торгівлі та зберігання біткоїнів та ефірів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Один із найбільших банків Швейцарії, Zurich Cantonal Bank (ZKB), оголосив про нову можливість для своїх клієнтів — торгівлю та зберігання біткойнів та ефірів. Тепер клієнти можуть здійснювати операції з цими криптовалютами через мобільний додаток ZKB та інтернет-банкінг, що інтегровані в поточні фінансові послуги банку. Пропозиція доступна як клієнтам банку, так і іншим фінансовим установам, при цьому банк забезпечує надійне зберігання цифрових активів та захист конфіденційної інформації.

Реклама

ZKB бере на себе відповідальність за зберігання приватних ключів, позбавляючи клієнтів необхідності використовувати власні гаманці та самостійно турбуватися про безпеку. Олександра Скріба, керівник відділу інституційних клієнтів банку, підкреслила важливість такої послуги для спрощення операцій із криптовалютами. Для роботи з цифровими активами ZKB співпрацює з компанією Crypto Finance, яка має дозвіл швейцарського фінансового регулятора FINMA.

Цей крок демонструє зростаючий інтерес традиційних фінансових установ до криптовалют. ZKB прагне забезпечити зручні та безпечні умови для своїх клієнтів, що може привабити нових інвесторів, зокрема як приватних осіб, так і інституційних організацій.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ