Найкращі мобільні тарифи від Vodafone для пенсіонерів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Оператор мобільного зв’язку «Водафон» радить своїм абонентам уважно слідкувати за SMS-повідомленнями, що надходять від компанії. На даний момент «Водафон» пропонує декілька вигідних тарифів:

Реклама
  • Турбо (Turbo) – вартість цього тарифу складає 180 гривень за 4 тижні. Він включає безлімітні дзвінки в мережі «Водафон», безлімітний інтернет та 800 хвилин для дзвінків на номери інших операторів. З 1 серпня до 31 грудня діє акційна пропозиція: протягом перших шести місяців з моменту підключення тариф коштуватиме 100 гривень.
  • “Джус старт” (“Joice Start”) – цей тарифний план обійдеться в 200 гривень за 4 тижні. У нього входять безлімітні дзвінки в мережі «Водафон», безлімітне використання мобільних додатків, 1000 хвилин на дзвінки з номерами інших операторів та 20 гігабайтів інтернету. Акційна пропозиція: протягом шести місяців з моменту переходу в мережу «Водафон» тариф буде коштувати 160 гривень.

Для користувачів контрактних тарифів «Водафон» також має вигідні пропозиції:

  • “Ред турбо” (“Red Turbo”) – тариф вартістю 150 гривень на місяць включає безлімітні дзвінки в мережі «Водафон», безлімітний інтернет, 1000 хвилин на всі мережі України та 0,50 гривні за одне SMS-повідомлення. Акційна пропозиція: перші 12 місяців тариф коштуватиме 100 гривень на місяць.
  • “Ред старт” (“Red Start”) – цей тарифний план коштує 190 гривень на місяць і включає безлімітні дзвінки в мережі «Водафон», 200 хвилин на інші мережі України, 20 гігабайтів інтернету і 200 SMS-повідомлень по Україні. При переході з іншого оператора вартість тарифу за рік буде знижена до 120 гривень на місяць.

Щоб підключити ці тарифи або перейти до мережі «Водафон», відвідайте один із магазинів оператора з паспортом або іншим документом, що засвідчує особу. Для додаткової інформації або зв’язку з оператором, телефонуйте на номер 111 або (0800) 400-111 (з іншого оператора).

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ