Укренерго застерігає від шахраїв у Telegram

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Уже зараз споживачі можуть отримувати інформацію про відключення світла через телеграм-бот «Диспетчер Укренерго», доступний для кожної області. Тим часом, в телеграм-каналах поширюється неправдива інформація про створення «офіційних» сторінок сповіщення про графіки відключень, зокрема в Києві та Київській області. Укренерго попереджає, що ці канали можуть бути шахрайськими і закликає не переходити за посиланнями.

Реклама

НЕК «Укренерго» спільно з сервісом Київ Цифровий запустили систему інформування про стан енергосистеми, а також працюють над створенням додатку для отримання актуальної інформації про можливі відключення в усіх регіонах України. Важливо перевіряти інформацію лише на офіційних сторінках НЕК «Укренерго» та інших довірених джерел.

Голова НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький зазначив, що відключення світла взимку можливі, особливо при низьких температурах. Він пояснив, що за теплої погоди (+2, +3°C) відключень може не бути, але при -10°C збалансувати енергосистему без відключень буде складно.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоinformator.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ