Ілон Маск повідомив про закриття штаб-квартири соцмережі Х у Сан-Франциско

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Американське видання Fortune, посилаючись на свої джерела в соціальній мережі X, повідомило, що Ілон Маск вирішив закрити штаб-квартиру компанії в Сан-Франциско. Співробітники отримали коротке повідомлення з датою закриття офісу, яке призначене на 13 вересня.

Реклама

Після закриття офісу в Сан-Франциско співробітникам запропоновано тимчасово переїхати до інших офісів у Каліфорнії, зокрема в Сан-Хосе або Пало-Альто. Проте цей захід є лише тимчасовим, і нове постійне місце для штаб-квартири соцмережі поки що не визначене. За інформацією оглядачів Fortune, можливим варіантом може стати Техас.

Основною причиною закриття офісу в Сан-Франциско, ймовірно, стало скорочення персоналу після ребрендингу компанії з Twitter на X. Окрім того, багато працівників продовжують працювати віддалено з часів пандемії, що не відповідає позиції Маска, який є прихильником повернення до офісної роботи.

Зміни, що відбуваються, викликають питання про подальший розвиток компанії та її місцезнаходження. Однак точні плани Ілона Маска щодо нової штаб-квартири поки залишаються невідомими.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPhoneArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ