Ілон Маск кине виклик Zoom та Microsoft Teams: соцмережа X тестує відеоконференції

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Соціальна мережа X (раніше Twitter) планує запустити власний аналог Zoom, Microsoft Teams і Google Meet, що дозволить користувачам проводити відеоконференції безпосередньо в платформі. Як повідомляє TechCrunch, розробники вже тестують нову функцію.

Реклама

Про це стало відомо завдяки публікації співробітника X, Кріса Парка, у соцмережі. Парк повідомив, що компанія провела першу внутрішню конференцію з використанням нового інструменту, зазначивши, що «початкові відгуки команди були позитивними». Він також згадав про плани додати функції, такі як закріплення спікерів і покращені повідомлення про приєднання та вихід учасників.

Користувач під ніком P4mui знайшов у коді програми X для iOS можливість створення конференцій, як миттєвих, так і запланованих, подібно до інших сервісів відеозв’язку. Інший дослідник, Nima Owji, зазначив, що організатори конференцій, ймовірно, зможуть встановлювати унікальні коди доступу для учасників задля забезпечення безпеки.

Точна дата запуску нового інструменту та план його розгортання поки що невідомі, як це часто буває з новими функціями на платформах, що належать Ілону Маску. Однак, враховуючи, що Маск відреагував на публікацію співробітника емодзі вогню, можна припустити, що робота над новою функцією активно триває.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ