Київстар запроваджує додаткову плату: нові тарифи для абонентів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Мобільний оператор “Київстар” анонсує запуск нової послуги під назвою “На зв’язку”. Цю новину було опубліковано на офіційному сайті компанії.

Реклама

З 10 вересня 2024 року в “Київстар” вводять послугу «На зв’язку», яка об’єднує три популярні сервіси: «Хто дзвонив», «Автовідповідач» та «Повідомити про мене».

Нова послуга пропонує гнучкість і зручність у користуванні, дозволяючи абонентам самостійно підключати або відключати окремі сервіси. Вартість користування для контрактних абонентів складе 10 грн на місяць, а для абонентів передплати – 0,33 грн на день.

Щоб підключити послугу “На зв’язку”, потрібно набрати номер 1391#.

Зазначимо, що в рамках модернізації платформи та запуску нової послуги, базові сервіси «Хто дзвонив», «Автовідповідач» та «Повідомити про мене» більше не будуть діяти і автоматично відключаться.

Для користувачів платної версії «Автовідповідач Преміум» буде здійснено автоматичний перехід на нову послугу «На зв’язку», зберігаючи при цьому всі активовані сервіси до 9 вересня 2024 року.

Однак після переходу на нову послугу буде необхідно налаштувати голосову поштову скриньку. Якщо у попередній голосовій скриньці є важлива інформація, її потрібно зберегти до 10 вересня 2024 року, оскільки після цієї дати вона буде втраченa.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ