Новини України та Світу

ТЦК запустила безкоштовний застосунок для сповіщення про штрафи

Share
Час читання: 2 хв.

Українська компанія Binotel представила новий застосунок Perevir, який дозволяє безкоштовно перевіряти штрафи від ТЦК. Застосунок забезпечує швидкий доступ до реєстрів Міністерства юстиції та надсилає сповіщення про нові штрафи в реальному часі.

«Мета Perevir — зробити процес перевірки та моніторингу штрафів максимально зручним та доступним для всіх громадян України», — йдеться в пресрелізі.

Дані про штрафи оновлюються щодня для забезпечення актуальності інформації. Perevir вже доступний для завантаження в Google Play та App Store.

Штрафи від ТЦК можуть отримати чоловіки віком від 18 до 60 років, які не оновили свої дані у ТЦК або не перебувають на військовому обліку. Штрафи для громадян коливаються від 17 000 до 25 500 грн, для посадових і юридичних осіб — від 34 000 до 59 000 грн.

Важливо швидко дізнатися про штрафи від ТЦК, оскільки процедура стягнення може бути подібною до тієї, що застосовується до боржників. Якщо штрафи не будуть сплачені вчасно, може бути відкрито виконавче провадження, і боржник потрапить до Єдиного реєстру боржників. Далі можуть бути накладені арешти на рахунки або майно боржника, включаючи автомобілі, цінні речі, земельні ділянки та квартири.

Якщо сума стягнення не перевищує 20 мінімальних зарплат, єдине житло боржника і земельна ділянка не підлягають стягненню. Арештоване майно буде продаватися на електронних аукціонах за визначеною ціною, про що боржника буде повідомлено. Виконавці також можуть стягувати частину коштів зі заробітної плати, стипендії або пенсії.

Крім Perevir, можна перевірити штрафи через Автоматизовану систему виконавчого провадження на сайті Міністерства юстиції України за допомогою індивідуального ідентифікатора доступу. Система забезпечує доступ до інформації про виконавчі провадження, реєстр боржників та інші важливі дані.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: ТЦК
  • Останні записи

    iPhone 16 Pro Max став найбільш автономним флагманом, обігнавши Galaxy S24 Ultra та Pixel 9 Pro XL

    iPhone 16 Pro Max демонструє значно кращу автономність порівняно з усіма конкурентами та попередньою моделлю…

    19.09.2024

    GPT-4 витрачає до трьох пляшок води на кожні 100 слів

    Дослідження, проведене Каліфорнійським університетом у Ріверсайді та опубліковане у The Washington Post, виявило високі витрати…

    19.09.2024

    Показано L-подібну батарею iPhone 16 Pro Max зі сталевою оболонкою

    Apple розпочне продажі iPhone 16 Pro Max та інших моделей 20 вересня, але деякі користувачі…

    19.09.2024

    Інсайдери: iPhone 17 отримає 3-нм чіпи, тоді як 2-нм техпроцес з’явиться лише у деяких версіях iPhone 18

    Лінійка iPhone 17, яка очікується наступного року, буде оснащена процесорами, виготовленими за вдосконаленою 3-нанометровою технологією…

    19.09.2024

    Експерт порівняв камери iPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S24 Ultra та Google Pixel 9 Pro XL

    iPhone 16 Pro Max, який надійде у продаж завтра, вже пройшов тестування від численних блогерів,…

    19.09.2024

    Instagram зробив всі акаунти підлітків приватними

    Instagram представив новий пакет функцій для захисту підлітків, включаючи оновлені налаштування конфіденційності, посилений батьківський контроль…

    19.09.2024