Київстар повідомив про терміни впровадження 5G в Україні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

“Київстар” запрошує на український горор! Про це повідомила пресслужба компанії на Facebook.

“Разом із FILM.UA розігруємо 25 пар квитків на прем’єру фільму ‘Конотопська відьма’. Активуйте промокод WITCH у додатку Київстар ТБ з 12.08 до 21.08.2024, дивіться будь-яке кіно на Київстар ТБ та чекайте на результати розіграшу 23.08.2024,” – йдеться в повідомленні “Київстар”.

Реклама

У коментарях до публікації користувачі задали низку додаткових питань, зокрема про запуск 5G і нові тарифи. “А чому ви мовчите про те, коли буде 5G і нові тарифи? Як успішно пройшов тестовий період 5G? Швидкість інтернету 138 Мбіт/с. І як щодо нових тарифів Love UA, де 12 ГБ, 1200 хвилин і безлімітний трафік на 39 додатків?” – написав один із користувачів.

“Київстар” відповіли, що запуск 5G є масштабним проєктом, який розробляється Кабміном у співпраці з Національним регулятором, і порадили стежити за новинами на офіційному сайті.

Деякі клієнти також висловили свій інтерес до участі в розіграші. “Ще ніколи нічого не вигравала, але все одно спробую. Колись же має пощастити,” – поділилася враженнями одна з користувачок.

До речі, з 15 серпня 2024 року абоненти “Київстару” будуть змушені сплатити 50 грн за негарантійну заміну SIM-картки. Це стосується як основних, так і додаткових SIM-карт для планшетів і другорядних телефонів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ