WhatsApp незабаром отримає нову функцію

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

WhatsApp активно розширює функціонал своїх додатків на всіх доступних платформах. Нещодавно було анонсовано нові можливості для наклейок завдяки інтеграції з AI та GIPHY. Тепер компанія, здається, працює над впровадженням тем чату.

Реклама

Нова функція “Тема чату” для WhatsApp

У останній бета-версії WhatsApp для Android (2.24.17.19) WABetaInfo виявила нову функцію, яку наразі тестує компанія. Вона дозволить користувачам змінювати кольори бульбашок повідомлень та фонові зображення в чатах. Ця можливість все ще знаходиться на ранній стадії розробки.

Завдяки новій функції, користувачі зможуть персоналізувати вигляд кожного чату. Вже сьогодні ви можете змінювати фонові зображення для всіх чатів, але нові налаштування дозволять ще більше персоналізації, подібно до функцій Facebook Messenger. В найближчому майбутньому ця опція може стати доступною для всіх користувачів WhatsApp.

Останнім часом WhatsApp інтегрував Meta AI у свій додаток, що дозволяє взаємодіяти з віртуальним помічником для отримання інформації або допомоги з різних питань. Компанія також працює над бездротовим обміном файлами між пристроями, що використовують WhatsApp. Samsung додала підтримку Galaxy AI для WhatsApp, що забезпечує переклад мов у режимі реального часу для чатів і голосових дзвінків.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ